RECOLZEU LA LLUITA DE CANAL 9
Contra la privatització, mobilització general
 
El Sindicat d'Estudiants recolza totalment la justa lluita dels treballadors de Ràdio Televisió Valenciana. En primer lloc, per la pèrdua de llocs de treball que va a suposar, que significa, a més de tirar al carrer a centenars de treballadors, menys possibilitats per a treballar en condicions dignes quan deixem d'estudiar. En segon lloc, perquè els treballadors i jóvens necessitem una radiotelevisió pública i de qualitat, que fomente el valencià, que informe dels problemes i les lluites del nostre poble, i que estiga davall control dels seus propis treballadors i dels sindicats, associacions socials, etc. I, en tercer lloc, perquè l'enemic és el mateix: la privatització, vareta màgica del Partit Popular per a engreixar les seues butxaques d'empresaris.

El Sindicat d'Estudiants està en lluita contra la Llei de (Roïna) Qualitat, que fomenta l'ensenyament privat i dificulta més encara l'accés dels fills de treballadors a la Universitat (i fins i tot al Batxillerat). Aquesta llei és part de la mateixa política: privatitzar els serveis socials (sanitat, educació, mitjans de comunicació, telefonia) i tota l'empresa pública, amb el pretext que millora la qualitat. La falsedat d'açò ho veiem a Galícia, el desastre del Prestige ha sigut provocat i agreujat per l'empresa privada, tant les navilieres i petrolieres (interessades en els baixos costos de seguretat), com les privatitzades empreses de salvament marítim, capaços de licitar pel barco mentre aquest amenaçava afonar-se.

Els serveis socials, especialment al País Valencià, estan pitjor que mai. La privatització de la sanitat, l'educació, la neteja dels carrers o l'atenció domiciliària ha empitjorat les condicions de vida i ha destruïda ocupació. Basta ja de privatitzar!

Creiem que és el moment de passar a l'acció. Hi ha eleccions autonòmiques i municipals dins de poc i el PP és més prompte el Partit Impopular. ÉS NECESSARI UNA RESPOSTA CONJUNTA. MOBILITZAR-NOS ELS ESTUDIANTS, PROFESSORS I PARES, EL SECTOR DE LA SANITAT, ELS TREBALLADORS DE RTVV, ELS EMPLEATS PÚBLICS DE LA GENERALITAT -ARA EN LLUITA-, LES ASSOCIACIONS DE VEÏNS I ALTRES SECTORS, EN UNA GRAN MANIFESTACIÓ.

- Contra la privatització, lluita unida de tots els sectors.

- Pel manteniment dels llocs de treball i de la qualitat dels serveis públics.

Recolzeu la lluita de Canal 9, enviant resolucions al correu Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., i còpia al Sindicat d'Estudiants