El Sindicato de Estudiantes participa en la Concentración Permanente por la vista del proceso de extradición de dos torturadores franquistas

 

Concentracion-permanente b

Leer más....

PP, UPN eta PNVren murrizketei ez!

Hezkuntza publiko, euskaldun, demokratiko eta doakoa!

Gora ikasle mugimenduaren batasuna!

[En castellano en el interior]

Foto Bilbo Portada

Martxoaren 27ko jardunaldian, langileen seme-alabok eta PP, UPN eta PNVren murrizketa politiken ondorioak jasaten ari garenok, Euskal Herriko kaleak hartu genituen gure eskubidea den hezkuntza publikoaren defentsan eta gure etorkizuna larpurtu nahi dutenen aurka. Indarrak ikasle greba orokorraren bigarren jardunaldira gehitu ziren, non bi milioi ikasle baino gehiagok ikasgelak utzi zituzten, eta ehunka mila gazte manifestatu ziren Estatu guztian. Euskal Herria ez zen salbuespena izan. Bilbo, Gasteiz, Donostia eta Iruñeako kaleetan ozen entzun zen milaka ikasleren oihartzuna: “Ez ez ez, Lomcerik ez”, “Borroka da bide bakarra”, “Langileen seme-alaba unibertsitatera”, “Hezkuntza publiko eta doakoa” edo “Euskal Eskola Publikoa”.

Entrevista con Ana García en Público

1396014656034ana-garcia-2colc2Después de dos días de protestas contra los recortes del Ejecutivo en la educación pública, la secretaria general del Sindicato de Estudiantes reclama a las organizaciones de profesores y padres que convoquen un paro general.

Leer la entrevista en publico.es

¡La juventud estudiantil en pie de guerra contra la derecha!

¡La lucha estudiantil no conoce fronteras!

Intervención del compañero Borja Latorre.
Portavoz del SE en Catalunya

videoborja27314

Intervención de Ana García en Madrid

videoanacuatro27314

CARTELLDEFINITIUAMBSANGRE29 març
17 h. Plaça Universitat

NI LOMCE, NI LEC NI RETALLADES

CAP TANCAMENT A LA PÚBLICA

SUBSTITUCIONS DES DEL 1r DIA AL 100%

valencia27m5Milers d’estudiants als carrers d’Alacant, València i altres localitats

La vaga del 26 i 27 ha demostrat de nou que la joventut no volem ni la LOMCE ni al ministre Wert ni al Govern. Aproximadament un 95% d'atur el dia de hui (92% ahir) és un percentatge quasi unànim que mostra les ganyes de lluita dels estudiants. La major part dels que van anar a classe van ser alumnes de 2on. de Batxillerat, preocupats ja per la finalització de curs i etapa. La vaga també va ser molt majoritària a les universitats de València, Alacant, la Miguel Hernández (d’Elx).

(FOTOS Y VÍDEO EN EL INTERIOR)

barcelona27314

(En castellano en el interior)

Avui 27 de març ha culminat el segon dels dos dies de vaga estudiantil convocats pel Sindicat d'Estudiants amb una manifestació de 20.000 estudiants que ha recorregut els carrers de Barcelona. Tant ahir com avui el seguiment de la vaga ha estat completament aclaparador, superior al 90 % en els centres de secundària i d'un 70% a les universitats. En Instituts de referència com la Vall d'Hebron, de més de 1.500 estudiants només han entrat 100, principalment de 1r i 2n de l'ESO. Al campus central de la UB a plaça Universitat les aules estaven completament buides, demostrant l'aclaparador seguiment de la vaga també entre una part important dels estudiants universitaris.

Video de la manifestación del Sindicato de Estudiantes en Madrid

¡Fuera Wert, fuera la LOMCE, fuera el tasazao!

{youtube}jQsA_qHzyAc{/youtube}